Menu PINO Garden to kompozycja dań powszechnie znanych i lubianych (tj. steki, makarony, pizze), ale również dopracowanych do perfekcji dań z najwyższej półki (potrawy na bazie owoców morza, dziczyzny, ryb, podrobów, najdelikatniejszych mięs). Zarówno pierwsze, jak i drugie wyróżnia dbałość o szczegół: regionalne, świeże i aromatyczne składniki, sprowadzane z zagranicy oryginalne produkty, najlepsze techniki kulinarne i najwyższa estetyka podania.
W naszej karcie znajdziecie Państwo pozycje wegetariańskie oraz zdrowe i kolorowe dania dla dzieci.
BURGER KLASYCZNY 100% WOŁOWINY, CHEDDAR, POMIDOR, OGÓREK KONSERWOWY, CEBULA, SOS MAJONEZOWO-POMIDOROWY, FRYTKI. | 35zł |
FILET Z KURCZAKA PIERŚ KURCZAKA NADZIEWANA TWAROGIEM I CHORIZO, CZERWONA SOCZEWICA Z DYNIĄ, CUKINIA Z PATELNI, SMAŻONA BAZYLIA, POMIDORY KOKTAJLOWE, SOS BAZYLIOWY | 38zł |
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA POLĘDWICZKA WIEPRZOWA SOUS VIDE, BIAŁA GRYKA Z KASZTANAMI, MUS Z CZERWONEJ KAPUSTY, JABŁKA KARMELIZOWANE Z BOCZKIEM I CEBULĄ, SOS WINNO-ROZMARYNOWY, CHIPSY Z KAPUSTY | 45zł |
POLICZKI WOŁOWE POLICZKI WOŁOWE DUSZONE W PIWIE I JAŁOWCU, PUREE ZIEMNIACZANE Z PALONYM MASŁEM, WARZYWA BLANSZOWANE NA MAŚLE | 47zł |
KACZKA PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE, PIEROZKI GYOZA Z KASZĄ GRYCZANĄ,TWAROGIEM I SZPINAKIEM, MUS Z PIECZONEGO BURAKA, PIKLOWANE JABŁKO Z CUKINIĄ, SOS Z CZERWONEGO WINA | 51zł |
ŻEBERKO PIECZONE ŻEBERKO W MIODZIE, ZIEMNIAKI NADZIEWANE BRYNDZĄ, MŁODA KAPUSTA DUSZONA Z PAK CHOY I TRAWĄ CYTRYNOWĄ, PRAŻONY SEZAM | 48zł |
STEK Z POLĘDWICY 200 g POLĘDWICA WOŁOWA, FRYTKI, DOMOWY MAJONEZ ESTRAGONOWY, MASŁO ZIOŁOWE, SAŁATY Z SOSEM VINEGRETTE. | 79zł |
KRÓLIK KONFITOWANE UDKO Z KRÓLIKA, GRZYBOWE KOPYTKA , SZPINAK DUSZONY Z CZOSNKIEM I BOCZKIEM W CIEŚCIE FILO, SOS ŚMIETANOWY Z TYMIANKIEM, SKWARKI | 46zł |
“Kuchnia, którą preferuję to proste smaki, które odpowiednio ze sobą połączone dają spektakularne efekty. Inspiruje mnie styl skandynawski-lekki, prosty, ale równocześnie bardzo nowoczesny. PINO Garden to kuchnia prosta a jednocześnie nietypowa, regionalna a jednak z pierwiastkiem globalnym, nowoczesna, ale też z nutą tradycji, niezwykle smaczna a równocześnie zdrowa.”
Krzysztof Salawa, Szef Kuchni PINO Garden - TWITTER
Nasza strona używa plików cookies. Klikając "Akceptuję" lub korzystając dalej z serwisu www.restauracjapino.pl, wyrażają Państwo zgodę na Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies serwisu www.restauracjapino.pl. Więcej informacji znajdą Państwo na stronie Polityka prywatności i wykorzystania plików cookies